Schaakbord voor het van Beuningenplein

Samen met een aantal buurtbewoners (en stichting Dock en het Paviljoen) willen we graag een groot schaakbord op het van Beuningenplein (Amsterdam, Westerpark). Om het stadsdeel hiervan te overtuigen hebben we van zoveel mogelijk mensen een handtekening nodig.

Naar de voordelen van schaken voor (het brein van) kinderen is al veel onderzoek gedaan. Daaruit bleek onder andere dat kinderen die schaken, op school beter presteren als het gaat om vaardigheden als logisch denken, problemen oplossen, rekenvaardigheid, ruimtelijk inzicht en je concentreren.
Daarnaast vinden ze het vooral gewoon erg leuk! Mijn kinderen werden enthousiast over schaken op zo'n groot bord omdat ze 1 op 1 konden spelen, maar ook in groepen tegen elkaar...

Dus teken de petitie en deel deze ook op social media... Bij voorbaat dank!
schaakspel_groot_490e4987ec0da.jpg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Peter Siegel om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...