Regering Santokhi-Brunswijk moet NU weg!

DE REGERING SANTOKHI-BRUNSWIJK MOET NU WEG! Er is geen tijd meer om te wachten tot 2025, want het is een professionele roversbende. Zie het laatste bankschandaal dat uit is gekomen in juli 2022 waarbij ze miljoenen op bankrekeningen van particulieren hebben laten storten. Zie het termijn deposito schandaal waarbij banken 80 en 90 procent rente krijgen als ze hun miljoenen een jaartje vast zetten tijdens een periode van koersverhogingen, zodat de banken dan dik in het geld dat van Suriname is, zullen zitten, terwijl de bevolking pinaart. (gewoon gratis SRD800.000 of SRD 900.000 bovenop hun vastgezette miljoen)Zie het schandaal van het Deense neppe waterstof bedrijf dat een trackrecord had van geen werk te leveren en steeds failiet ging, maar waarnaar de regering geen onderzoek wilde doen en hen jaarlijks grof zou moeten betalen en er ergens(misschien van de lening die het Deense bedrijf zocht) ook geld terug zou lekken naar de overheidsrovers. Het investeringsinstituut New Surfin dat was opgericht door de VHP waarvan de coalitiegenoten(ABOP, Pertjaya Luhur en NPS) niets mochten weten was ook zo een ongure zaak, waar USD2 miljard USDollars van een onguur Italiaans bouwbedrijf op gestort zou worden, blijkt nu.

Er zijn duizenden mensen uit Haiti naar Suriname gesmokkeld tijdens de lockdown om meer stemmen te krijgen tijdens de verkiezingen. Er zijn ook Indiers naar Suriname gehaald om dezelfde reden met de leugen dat het een filmploeg was uit Bollywood. Er worden gewoon gronden gestolen en ministers ontslagen die niet hieraan mee wilden werken, zie maar Diana Poki van grondzaken van ABOP. Er zijn pas nog gronden in Noord die de overheid heeft opgekocht van een particulier om het water tegen te kunnen gaan, uitgedeeld aan meerdere parlementariers en Mahinder Joghi's zoon. Familieleden van de President en Vicepresident zijn aangesteld in meerdere raden van commissarissen zoals Leo, de broer van Brunswijk en Melissa, de vrouw van Santokhi. De leeftijdsgrens van de raad van Staatsolie is zelfs voor haar opengebroken zodat ze de zoveelste functie kon krijgen die zij niet kan vervullen, omdat zij geen octopus is. Santokhi zowel Brunswijk hebben vrouw, broer, zoons, dochters en andere familieleden aangesteld in overheidsdienst in hoge posities waaronder broer Leo Brunswijk, die meerdere functies kreeg. Santokhi begon zijn presidentschap al met het aanstellen van de stiefvader van zijn vrouw, Krishnadat Joerawan die houtexporteur is, in het bestuur van de stg. Bosbeheer en Bostoezicht die het exporthout moest keuren en ook in de Vliegende brigade die onder andere houtsmokkelaars op moet sporen. Dat is toch beestachtigheid? En dit is lang niet alles. Dit is wat ik uit het hoofd weet.

Deze regering moet nu weg om plaats te maken voor een tijdelijk kabinet van eerlijke en moedige mensen die misschien ook via een petitie gekozen moeten worden; mensen die NU hun nek uitsteken voor Suriname, moeten de regering over nemen tot 2025. Denkt u maar na wie er nu allemaal belangeloos zijn nek uitsteken voor Suriname. Het zijn er niet veel, maar ze zijn er en ze zijn niet eens van dezelfde politieke partij. Wij willen ook geen oude rovers die ons uithongerden en miljoenen US dollars leenden, waarvan zij de helft stalen en ons verder verarmden! Wij zijn geen melkkoeien die uitgemelkt moeten worden. WEG MET DE VRESELIJKE ROVERS DIE AL ONZE ZEGENINGEN ROVEN. WEG MET ZE ! 

TEKENT U DE PETITIE OM TE TONEN DAT U GENOEG HEEFT VAN EEN ROVERSBENDE AAN DE TOP VAN DIT LAND !

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Shria om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )