RAPPER SJORS NAAR EUROSONGFESTIVAL 2025

Beste mede-muziekliefhebbers,

Wij, de fans en supporters van Rapper Sjors, zijn verenigd in onze overtuiging dat het tijd is voor een frisse wind op het Eurovisie Songfestival. Met zijn unieke stijl, oprechte passie voor muziek en onmiskenbare charisma, geloven wij dat Rapper Sjors de perfecte kandidaat is om Nederland te vertegenwoordigen op het grootste muziekpodium van Europa.

Rapper Sjors heeft de Nederlandse muziekscene al jarenlang verrijkt met zijn eigenzinnige teksten en aanstekelijke beats. Zijn optredens zijn altijd een feest en zijn aanwezigheid brengt een unieke energie met zich mee. Hij verdient het podium van het Eurovisie Songfestival om zijn talent aan de wereld te tonen.

Met zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival zou Nederland niet alleen een opvallende vertegenwoordiger hebben, maar ook een boodschap van diversiteit, inclusie en creativiteit uitdragen. Rapper Sjors staat symbool voor de veelzijdigheid van de Nederlandse muziekscene en zijn optreden zou een viering zijn van onze culturele rijkdom.

Daarom roepen wij, de ondertekenaars van deze petitie, de organisatoren van het Eurovisie Songfestival en de verantwoordelijke instanties op om Rapper Sjors een kans te geven om Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Laten we samen een statement maken en laten zien dat diversiteit en originaliteit gewaardeerd worden in de wereld van de muziek.

Teken deze petitie en help ons Rapper Sjors naar het Eurovisie Songfestival te brengen. Samen kunnen we een verschil maken en een onvergetelijk hoofdstuk toevoegen aan de geschiedenis van het Eurovisie Songfestival.

Met vriendelijke groet,

FANBASE PBLc319bbea5839b20341846ff228e9b162.1000x1000x1_.jpg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik paxen be like om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...