Radio programma nachtvluchten moet blijven !

Onlangs heeft omroep Max besloten om het radio programma nachtvluchten te schrappen. Dit programma is te beluisteren van 2:00 uur tot 6:00 veel luisteraars die in de nachtdienst zitten en gewoon luisteraars die er speciaal voor wakker blijven en zelfs luisteraars die ziek zijn en verlichting hebben bij het luisteren van nachtvluchten zijn straks hun programma kwijt.

28 juli 2012 vliegt de laatste nachtvlucht van Nora en Barbara Maar wij willen Niet dat dit de laatste vlucht wordt wij willen het voort bestaan van dit programma!

Voor wie het nog niet duidelijk is waar men het over heeft.....

" Nachtvluchten op Radio 1 wordt voor een groot deel samengesteld uit het boeiende oude en nieuwe materiaal van Radio 5.

Het programma begint met Vlucht in het Verleden, waarin bijzondere historische radiofragmenten, afkomstig uit het Nederlands Archief voor Beeld en Geluid, te horen zijn.

Het laatste uur staat als vanouds in het teken van een live interview, met iedere maand een wisselend thema. Deze persoonlijke gesprekken met bekende, minder bekende en onbekende Nederlanders, vormen het einde van een mooie radioreis en we landen verrijkt in de vroege ochtend van het nieuwe weekend.

Presentatie: Nora Romanesco "

Kijk Hier voor meer info over dit mooie programma!