Project P(esten) moet doorgaan!

Beste allen,

Project P is onlangs negatief in de media gekomen door een kort geding dat is aangespand door het Einstein Lyceum. Dit heeft er toe geleid dat het succesvolle en behulpzame programma een uitzending moest inkorten omdat ze anders een dwangsom moesten betalen.

Van de in totaal 7 afleveringen die er oorsprongkelijk zouden komen worden er 5 uitgezonden, door alle commoties zijn opnames voor het programma stil gelegd. Er word nu gevreest dat er geen tweede seizoen komt, omdat ze nu van te voren toestemming moeten vragen aan scholen.

Dit zal ten koste gaan van veel gepeste kinderen, aangezien het programma al heel wat opgeleverd heeft voor deze doelgroep. U wilt toch ook niet dat uw kind gepest zou worden? u wilt toch ook dat het ophoud? Teken deze petitie alstublieft en laat uw stem horen, want project P moet doorgaan.

Gelieve deze petitie zoveel mogelijk te verspreiden (via e-mail, Facebook, Twitter, LinkedIn, …)

Hartelijk dank!Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Ralph Wijland toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...