Politici & virologen moeten OOK aan telewerk doen.

Sinds een jaar worden we gevraagd om thuis te werken. Sinds een jaar missen we onze collega's en zien we ze enkel nog via een scherm. Het werkt, we laten de business draaien. Het is niet altijd leuk, maar we weten waarom we het doen: dat verdomde Corona virus verslaan. 

De afgelopen weken krijgen we vaak de boodschap van onze beleidsmakers en virologen dat de aandacht om aan telewerk te doen verzwakt. Ze zien dat veel mensen terug naar kantoor gaan. Wat het virus nieuwe kansen geeft. 

Maar wat ziet de burger? We zien politici en virologen met de regelmaat van de klok in een in TV studio of in overlegcomités die fysiek plaatsvinden.

Daarom de volgende vraag aan de alle politici & virologen: Gelieve OOK volledig thuis te werken om samen met ons het virus te verslaan. Telewerk werkt echt, ook moeilijke beslissingen kun je op die manier nemen.
Beste politici en virologen, doen jullie mee? We rekenen erop dat jullie de volgende keer inbellen in de TV studio of dat jullie vergaderingen via de digitale weg plaatsvinden.

Help ons samen het virus te verslaan!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik S. Conard om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...