Petitie voor een Gebedsruimte op Deltion College

Lieve medestudenten en vrienden,

Samen vormen wij een kleurrijk tapijt van diversiteit op Deltion College. Helaas ontbreekt er iets belangrijks: een plek waar wij, met verschillende geloofsovertuigingen, in alle rust kunnen bidden.

Wij, de ondertekenaars van deze petitie, voelen het gemis diep. Kijkend naar scholen zoals Windesheim en het ziekenhuis Isala in Zwolle, voelen we dat ze begrijpen dat een plek om te bidden een wezenlijk onderdeel is van respect voor elkaar.

Door hier te tekenen, roep je op tot verandering. Een gebedsruimte op Deltion College is niet alleen een fysieke ruimte; het is een boodschap van inclusiviteit en begrip. Het is de warmte van een welkom die we allemaal verdienen.

Samen vormen we een krachtige stem. Teken alsjeblieft deze petitie en help ons de schoolleiding te overtuigen dat we, net als andere instellingen, recht hebben op een plek voor gebed.

Dank je wel voor je liefdevolle steun! Als je tekent, vermeld dan alsjeblieft je naam of studentnummer in de reacties.

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Hameed Al-zabidi om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...