Petitie voor behoud Vrijheid van onderwijs

De christelijke waarden komen in het gedrang. De PvdA heeft een wetswijziging van artikel 23 van de grondwet voorgesteld. Hiermee wordt de Vrijheid van onderwijs omzeep geholpen. Het gevolg is dat het speciaal onderwijs wordt verplicht, en daarmee christelijke scholen, om iedereen aan te nemen. Ook als deze de normen en waarden naar de school voor staat niet onderschrijft. Vrijheid van Onderwijs is in Nederland sinds het is opgenomen in de grondwet altijd een doorn in het oog van progressief Nederland. Het is echter belangrijk om christelijke waarden te koesteren en ook middels onderwijs door te geven. Het voorstel van de PvdA is een voorbeeld van de verarming in Nederland en uitholling van de maatschappij. De progressieve 'woke' dictatuur dringt hiermee ook Nederland binnen. Sta hier tegenop en laat door middel van deze petitie je stem horen.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Charisma om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )