Petitie tegen glascontainer Leopoldlaan te Knokke-Heist

Wij eisen dat de gemeente Knokke-Heist de glascontainer zich bevindende op de parking ter hoogte van de Leopoldlaan nr. 152 verwijdert om volgende redenen:

1) Deze glascontainer wordt oneigenlijk gebruikt door horeca-uitbaters, en de gebruiksuren worden niet nageleefd.

2) Deze glascontainer zorgt niet alleen voor geluidsoverlast, maar ook voor verkeer van en naar de glascontainer voor het uitladen van flessen uit voertuigen en lichte vrachtwagens.

3) Het ledigen van de glascontainer gaat gepaard met overmatige geluidshinder.

4) Deze glascontainer hoort thuis in een industriepark, en niet op een parking/binnenplaats zo dicht bij de kust.

5) Er wordt ook afval ( spiegels, vazen en andere spullen ) gedumpt naast de containers, waarna werklieden van de gemeente Knokke dit apart moeten ophalen met een camionette.

6) Besluit : de glascontainer verstoort ontegensprekelijk de rust van de omwonenden ter hoogte van de Leopoldlaan nrs. 134 – 160.

 

Deze petitie zal worden overgemaakt aan de verantwoordelijke van de Dienst Afvalbeheer van de Gemeente Knokke-Heist ( AGSO Knokke-Heist, Afdeling Afvalbeheer, ’t Walletje 104 bus 101 te 8300 Knokke-Heist, Tel. +32 50 442 500, e-mail : afvalbeheer@agsoknokke-heist.be )

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Björn Goessens toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...