Petitie Stal Westerman tegen bestemmingsplan Ruyven-zuidpolder-gem. Pijnacker-Nootdorp

87B07E36-7715-441E-A601-F164AFEF1A49.jpegGemeente Pijnacker-Nootdorp beweert dat de paddocks van Stal Westerman illegaal zijn neergezet en wil deze laten verwijderen want ja  HET bestemmingsplan!  
Stal Westerman heeft voor het plaatsen van de paddocks akkoord gehad van de gemeente en de paddocks geplaatst op agragisch grond met open contructie (aldus volgens de regels) en zal Stal Westerman  zijn zienswijze vanavond indienen bij de Raad.
Tevens zijn paarden een overlast voor de weidevogels( een gebied 0.5 km verderop. Hahaha zie dit mooie natuur.. overlast ??

De paddocks zijn een belangrijke faciliteit voor ene paardenhouderij en waarborgen de veiligheid van de paarden, verzorgers en ruiters.
Heb je nog niet getekend? Teken alsjeblieft deze petitie en laat van je horen waarom de paddocks moeten blijven! 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Stal Westerman om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...