Petitie voor een honden uitloopweide te voorzien in Lanaken

logo_pdg.jpg

Met deze petitie wil PDG Lanaken druk uitoefenen op alle politieke partijen in onze gemeente om eindelijk werk te maken van het creeëren van een honden uitloopweide. De vraag van de vele hondenbezitters is namelijk zeer groot. Tot op heden blijkt echter geen enkele partij binnen onze gemeente dit als een prioriteit op hun agenda te willen plaatsen. Maar laat ons niet vergeten dat honden net zozeer als alle andere dieren levende wezens zijn die niet alleen liefde en een goede verzorging vereisen, maar ook nood hebben aan een stuk vrijheid waar zij kunnen rennen en spelen en hun energie kunnen kwijtraken, waar zij kunnen socialiseren met andere soortgenoten. Laat ons ook niet vergeten dat deze dieren ook onderdeel uitmaken van onze gemeenschap en dat wij als mensen een verantwoordelijkheid dragen voor hun welzijn . Net zoals wij dat hebben voor kinderen , ouderen , zwakkeren enz... Hun baasjes hebben vaak de mogelijkheid niet om hun die vrijheid te kunnen bieden, want niet iedereen heeft een eigen tuin van een hectare groot. 

Wat wij samen met alle ondertekenaars van deze petitie dus vragen is dat het bestuur van onze gemeente minstens 1 centraal gelegen uitloopweide ter beschikking stels die uiteraard voldoende groot is en liefst ook voorzien is van verlichting zodat honden eigenaren ook in de donkere winterdagen daar terecht kunnen. 

***Door deze petitie te ondertekenen verklaard u zich akkoord met deze tekst 

Deze petitie zal overhandigd worden aan alle politieke partijen die deel uitmaken van het bestuur binnen onze gemeente 

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik P.D.G Lanaken toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...