Overheidsfout kindgebonden budget 2008 t/m 2012


  1. Overheid/ belastingdienst heeft fouten gemaakt .van 2008 t/m 2019 hebben 300.000 tot 400.000 mensen onterecht geen kindgebonden budget ontvangen
  2. Het rijk heeft erkend dat zij fouten hebben gemaakt. En gaan of hebben vanaf 2013 deze mensen nabetaald .
  3. In de meeste gevallen gaat het hier om mensen met een laag inkomen .deze mensen hebben ook recht op kindgebonden budget vanaf 2008 t/m 2012. Maar dat is verjaard.
  4. Als je deze petitie tekent dan teken je deze omdat je het er niet mee eens bent dat de staat niet het volledige bedrag wat zij verschuldigd zijn over de jaren 2008 t/m 2012 uitbetalen.
  5. Het gaat hier in veel gevallen over mensen die elk dubbeltje moeten omdraaien ..en die in sommige gevallen geen schuld hadden opgebouwd als de staat gewoon deze bedragen betaald zouden hebben in de jaren dat ze dat hadden moeten doen.
  6. Teken deze petitie als je het eens bent met het feit dat deze mensen gewoon recht hebben op het kindgebonden budget van 2008 t/m 2012 wat zij niet hebben gekregen door overheidsfouten.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Theo van Laerhoven toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...