Klaar met Rutte!

Ik heb vanmiddag een bericht geplaatst op mijn Facebook, en meedere pagina's. Ik post eigenlijk nooit wat... maar voor de toekomt van mijn kinderen, de boeren, de vissers en de burgers zet ik deze stap. Het zou toch te zot voor woorden  zijn, dat een motie van wantrouwen alleen kan worden gedaan binnen een 1e of 2e kamer? Wij samen zijn het volk! Wij samen zijn Nederland! Wij samen moeten het doen, en niet dhr Rutte, die al het geld naar het buitenland gooit. Hieronder mijn post....

 

Met 4 kinderen is het onmogelijk om het nieuws te kijken, hier hoor in de hele dag paw patrol of de vloggers van tegenwoordig. Ik pak mijn telefoon en denk ik kijk even op NOS. Ik zat eens wat nieuwsberichten te lezen, en ik besefte me dat ik er gewoon kwaad van werd. Ik zie dhr Rutte in Kiev, daar is hij om zijn medeleven te tonen voor wat daar allemaal aan de hand is. Snap ik! Het is verschrikkelijk wat daar gebeurt. Maar als ik dan even verder lees gaan daar nog meer wapens heen, dus heel erg veel geld. We zijn een speldenknopje op deze aardbol maar Dhr Rutte is hoofdleverancier. Staat weer vooraan. Waarom? Hier zijn zoveel gezinnen die het hoofd niet meer boven water kunnen houden, ouderen die tegenwoordig moeten stelen omdat ze met hun AOW net de vaste lasten kunnen dekken. Jeugd, die tot hun 35e thuis moeten blijven wonen omdat er een woning tekort is doordat Dhr Rutte de grenzen opengooit! En nee, ik ben niet racistisch maar word het niet eens tijd dat hij eerst eens geld aan de nederlandse harwerkende burgers uitgeeft? Dan lees ik het volgende artikel. Mevr Kaag.... het is niet mogelijk om de burger financieel te steunen. We zullen allemaal een stukje armer worden. Hoe dan? Omdat het geld weer naar het buitenland gepompt word? De burgers draaien Hier iedere euro om, en de geldkraan naar het buitenland blijft maar open. Ik werd erg boos toen ik dit allemaal las. Daarna ben ik eens gaan googlen over de moties van wantrouwen die dit kabinet al aan hun broek heeft hangen. Het is toch ongelofelijk dat dit zooitje, wat het hele land naar de klote helpt er nog steeds zit! Hoe kan dit? Over 10 jaar, hoe zal het er dan uitzien voor mijn kinderen? Geen huis en een torenhoge studieschuld? Tot hun 35e bij ons thuis, en de mensen uit het buitenland in de sociale huurwoningen? Dit hele kabinet moet worden gestopt! Laat ze de toekomst van onze kinderen niet kapot maken! Zouden we als burgers geen motie van wantrouwen moeten kunnen indienen, voor het kabinet wat de toekomst van onze kinderen naar de klote helpt! En niet alleen van onze kinderen, ook de hardwerkende burgers, vissers en boeren!

 

Dus laten we met zijn allen deze petitie ondertekenen. En staan voor Rood, wit blauw, en oranje boven! Boeren burgers en de vissermannen dat is wat ons land groot heeft gemaakt! En dat mag niet verdwijnen! 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Alie van Urk om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )