Opheffen tramlijn 12 en vervangen buslijn Goudenregenstraat Den Haag

Geachte heer/mevrouw, 

Ik vraag u hierbij het verzoek te steunen om de gemeente te verzoeken akkoord te gaan met het staken van de overlast van de tramlijn 12 op de locatie Goudenregenstraat tot aan de remise in Duindorp aan het Markenseplein te Den Haag. 

Graag zien wij tramijn 12 vervangen worden door een buslijn of buslijn 32 een klein stukje doorrijden richting Duindorp.

De overlast is momenteel de enorme snelheid waarmee de tram door de straten rijdt in de avond en nachturen, het geluid en de trillingen die dit mee zich meebrengt.

Alsmede de overlast van de slijpsels uit de rails welke op de auto' s belanden en het overlast in het verkeer omdat de tram op de autobaan moet rijden, hetgeen zorgt voor extra drukte en milieuvervuiling.

Ook zijn er veel ongelukken zichtbaar met regelmaat doordat mensen hier geen overzichtelijke verkeerssituatie kunnen vinden met fietsers autos brommers en een tram op 1 rijbaan aan weerszijde en belanden veel mensen in de tramrails met de fiets of brommer.

Graag steunt u met ondertekening van dit stuk dit verzoek.

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik P.Hazewinkel toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...