ONDERNEMERS GEDUPEERD DOOR AFSLUITING N207. GEEN BEGRIP PROVINCIE ZUID HOLLAND!

Van 4 september tot 4 oktober 2021 wordt er aan de N207 gewerkt. O.a. ter hoogte van ons bedrijf aan de Den Ham  te Boskoop. Tijdens deze werkzaamheden wordt uitsluitend bestemmingsverkeer toegelaten. Aangezien VitalFish en haar buurman Voordeeltuin de enige ondernemers op dat lange werkterrein zijn, heeft de provincie Zuid Holland ervoor gekozen een ontmoedigingsbeleid in te stellen.

Geen toegangsverkeer betekent geen klanten, dus geen omzet!

Maar de provincie Zuid Holland vindt het niet belangrijk dat wij als ondernemers omzet verliezen.

Eerst corona en nu één maand bijna geen klanten. Het antwoord van de provincie?? Dit is uw bedrijfsrisico!

Met als resultaat dat wij als ondernemers zelf alles uit de kast moeten halen om onze klanten op een redelijke manier onze winkel te laten bereiken.

Na 1 week merken wij dat de bereikbaarheid van onze winkels heel veel klanten kost.

Leveranciers van onze goederen (lees vrachtverkeer) kunnen ons niet tot nauwelijks bereiken.

Het treft niet alleen ons, maar talloze andere ondernemers in Nederland die met een soortgelijke situatie te maken hebben (gehad). 

Als u als onze gewaardeerde klant ook last ondervindt (op welke manier dan ook), of als u het eens bent met onze stelling, tekent u dan alstublieft deze petitie. 

Samen staan we sterk!!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik VitalFish om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...