Omheind hondenspeelveld Heerjansdam

hoofdrubriek_honden.jpgBeste inwoners van Heerjansdam,

 

Al een tijd probeer ik via de gemeente een aanvraag te doen tot een hondenspeelveld. Ik merk dat hier weinig interesse naar is vanuit de gemeente. Daar in tegen is er vanuit de hondeneigenaren juist een grote vraag naar een hondenspeelveld. Er zijn veel hondeneigenaren waarvan hun hond niet los kan lopen en de eigenaren dit graag willen, ook vinden veel mensen het gewoon weg fijn om lekker te kletsen en socialiseren terwijl hun honden veilig kunnen spelen. 

Tijdens de wandelingen met mijn hond heb ik diverse hondeneigenaren gesproken die dit wel zien zitten.

Uiteraard willen we met dit iniatief rekening houden dat er weinig tot geen overlast komt voor de buurtbewoners en dachten wij aan een bepaalde locatie: De Molenweg, het grasveld naast de skatebaan. Het is makkelijk aan te lopen en kwa blaffen etc. ver genoeg weg van de bewoners van Heerjansdam. 

 

Wij hopen zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen zodat we met z'n allen sterk staan om een omheind hondenspeelveld te realiseren! Dit gaat ons gewoon lukken! Tof toch?!

 

Dus aub, geef je handtekening voor dit iniatief, ook als je niet in de omgeving woont en ons dit van harte gunt! 

 

BEDANKT!

 

Megan en Natasja en de hondeneigenaren en honden van Heerjansdam

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Megan Kaminski om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...