Nijmegen moet een Edward van Halenstraat

Edward 'Eddie' van Halen is met Jimi Hendrix, Eric Clapton en Jimmy Page één van de allergrootste gitaristen aller tijden. Met zijn oudere broer Alex op drums scoorde Eddie met zijn band Van Halen wereldhits en verkocht hij miljoenen singles en albums. 

Talloze fans en bekende muzikant loven van Halen; zijn speelstijl, sound en gitaren zijn self-made. Dit heeft geleid naar een eigen merk (EVH) dat o.a. gitaren en versterkers uitbrengt en ook steeds groter wordt. 

Eddie is geboren in Amsterdam maar bracht het grootste deel van zijn Nederlandse tijd door in Nijmegen, de oudste stad van het land. 

Tot op heden heeft de gemeente Nijmegen nog geen kans benut om haar beroemde (voormalige) inwoner te eren met een straatnaamvernoeming en daarom is deze petitie in het leven geroepen. 

Wanneer er in het lokale rockcafe binnen -en buitenlandse bezoekers komen en ze zien aan de wand dat Nijmegen de stad van Eddie (en Alex) is reageren ze altijd enthousiast. 

Stel je dan eens voor wanneer er met de Nijmeegse Vierdaagse 45.000 lopers door de Edward van Halenstraat lopen en er vele duizenden meer door de hele stad uitgaan tijdens de Vierdaagsefeesten. 

Steunt u de petitie? Hartelijk dank en wanneer het zover zal komen zal dit uitgebreid worden gevierd.EVH_icon.jpgErkenning op TV

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Winston Arntz om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...