Nee tegen de vergunningsaanvraag van Felicanis (Hoeve Hoogland).

Felicanis, beter gekend als Hoeve Hoogland heeft een aanvraag ingediend om enkele varkensstallen om te bouwen naar hondenpension en daarbij de mogelijkheid om 150 katten en 900 honden te mogen houden om mee te kweken. Dat is volgens ons, vzw Anti Broodfok Actie, echt onaanvaardbaar.

In eerste plaats denken wij aan het welzijn van die kweekdieren en hun pups/kittens, want laten we eerlijk zijn.... wie kan er op een deftige manier zorgen voor zoveel dieren en krijgen zij zo de mogelijkheid om echt hond/kat te zijn? Daarnaast spreken we in deze van rasvermeerdering en niet van rasverbetering. Kweken kan op een veel meer verantwoorde manier.

Tot slot denken we ook even aan de buren. Het spreekt voor zich dat dergelijke grote kwekerij heel wat hinder met zich meebrengt (lawaai, geur, verkeer,...). Uiteraard zijn er nog redenen in overvloed waarom we dit niet zien zitten maar bovenstaande is ons inziens de essentie. Dus... ben jij ook tegen deze aanvraag... teken dat zo snel mogelijk deze petitie en deel ze waar je maar kan. Alvast bedankt Vzw Anti B

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik vzw Anti Broodfok Actie om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.