NEW, voor de natuur én de woningbouw

521091EB-0A41-48E5-A0F1-8DA57814168A.jpeg

U heeft vast gemerkt dat er een woningtekort is in Nederland. Dit moet natuurlijk worden opgelost, maar waar niet aan gedacht wordt is dat dit ten koste gaat van de natuur. Er wordt vaak gekeken naar één van deze problemen en niet naar beide allebei.

Wij willen woningbouw en natuurbehoud samen pakken en voor allebei deze problemen een passende oplossing vinden.

Deze oplossing is volgens ons middelhoogbouw. Nederland heeft weinig ruimte en daarom moeten we de hoogte in bouwen, maar aangezien Nederland ook relatief lage steden heeft is hoogbouw niet geschikt: het kan voor overlast zorgen van buurtbewoners. Daarom is een geschikte oplossing middelhoogbouw. Door op deze manier toch de hoogte in te bouwen kunnen er meer huizen gebouwd worden en er wordt toch ruimte én dus ook natuur bespaard.

Wij willen deze woningen ook goedkoper maken door onderzoek te laten doen naar lichte en tevens ook goedkopere bouwmaterialen. Ook willen we dat er gebruik gemaakt worden van technieken die ervoor zorgen dat dat er minder bouwmaterialen nodig zijn, waardoor het ook weer betaalbaarder wordt.

Gelooft u ook in betaalbare woningen in combinatie met natuur en steunt u ons idee?
Onderteken dan onze petitie!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, ga ik ermee akkoord dat NEW: Natuur En Woning alle informatie kan zien die ik op dit formulier verstrek.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw telefoonnummer niet openbaar online weergeven.


Ik geef toestemming om de gegevens die ik op dit formulier verstrek te verwerken voor de volgende doeleinden:
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...