Melkbus schieten

Wij, melkbusschutters uit de gemeente Kampen, verzoeken Burgemeester Bort Koelewijn en de gemeenteraad van Kampen, om de aangewezen locaties voor het melkbus schieten tijdens oud en nieuw te laten vervallen en/of dermate uit te breiden, zodat evenredig binnen de gemeente Kampen geschoten kan worden.

Wij, de melkbusschutters binnen de Gemeente Kampen,hebben sterk het gevoel dat we niet gehoord zijn tijdens de bijeenkomsten die georganiseerd zijn door de gemeente Kampen en dat er niets is gedaan met de gegevens die we hebben achter gelaten op de bijeenkomsten, en de mails met daarin locatie verzoeken die naar de Gemeente Kampen zijn gestuurd. 

Hierbij verzoeken wij de Burgemeester en gemeenteraad om de aangevraagde locaties te herzien en te honoreren. 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Peter karel om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...