Maak van Betsy Perk weer een woonzorgcentrum

De bewoners van het Betsy Perk in de Kersenboogerd te Hoorn hebben ooit hun huis betreden met geweldige beloftes, waar het Betsy Perk als woonzorgcentrum zou dienen met kwalitatieve 24/7 zorg, gezellige Bingo-avonden, een keuken met heerlijke maaltijden en een veilig gevoel in hun woning.

In 2023 is de werkelijkheid drastisch omgeslagen, Omring en Wilgaerden trokken hun zorgmedewerkers terug uit het complex. De mooie beloftes worden niet meer nagekomen. Sterker nog ze worden verloederd, drugsdealers in de gangen, scootmobiels vernield en gestolen, dak- en thuislozen die onderdak zoeken in de hal en bewoners die veel te laat worden ontdekt als ze gevallen zijn en soms wel een dag lang op de grond liggen. Het straatbeeld spreekt boekdelen, wekelijks ambulances voor de deur om zorg te bieden die dan uiteraard vaak al veel te laat is.

Dit kan zo niet langer! Samen met stichting Ouderennetwerk West-Friesland en ouderenraad heeft SP Hoorn actie ondernomen en is in gesprek gegaan met de bewoners. ‘Wij willen weer de nodige woonzorg en sociale gezelligheid terug’ was de duidelijke boodschap. Teken nu deze petitie en draag er aan bij dat het Betsy Perk weer een woonzorgcentrum wordt, met onder meer 24/7 zorg, wekelijks activiteiten, heerlijke maaltijden in ‘de huiskamer’, continue beveiliging en genoeg parkeergelegenheid voor scootmobiels.

b9253528-09e5-4e49-951f-bd6b134513b5.jpeg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, ga ik ermee akkoord dat SP Hoorn alle informatie kan zien die ik op dit formulier verstrek.

Wij zullen uw huisadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.


Ik geef toestemming om de gegevens die ik op dit formulier verstrek te verwerken voor de volgende doeleinden:
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...