Lijn M4 weer naar Gooise Kant West Almere

Sinds de nieuwe dienstregeling rijdt lijn M4 (Allgo) niet meer naar de halte Gooise Kant West. Reizigers kunnen nu alleen nog met R-Net lijnen 322 en 323 reizen of een lange wandeling vanaf Literatuurwijk Oost (ruim 11 minuten) op de koop toe nemen.

Met de R-Net lijnen moet je omrijden via "t Oor en overstappen. Met slecht weer en 's avonds laat niet de meest ideale plek. Tevens ben je soms duurder uit want de 10 ritten kaarten zijn niet geldig in de R-Net bussen.

Vandaar deze actie om Allgo en de Gemeente Almere te overtuigen dat de lus naar Gooise Kant West weer terug moet komen. Het is maar een klein stukje dat de bussen moeten omrijden.

 

Teken dus voor een stukje kwaliteitsverbetering in het Almeerse openbaar vervoer.

Hartelijk dank! Martin35938718_uD6maPGrF3DqfzPSKTNkohiJ0pogW35W8MB_qCK8hn8.jpg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Martin Stevens om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...