Lex Kahlmann, zorgmanager van de afdeling Longziekten en Cardio/Long

Zoals gecommuniceerd is, moet Lex opnieuw solliciteren op de functie zorgmanager. Dit komt doordat het ziekenhuis aan het reorganiseren is. Wegens bepaalde eisen waaraan Lex moet voldoen, is er een mogelijkheid dat Lex niet meer in de functie van zorgmanager mag werken. Vanuit het team is al door meerdere collega's gecommuniceerd dat zij dit erg jammer zouden vinden. Met die reden is besloten om deze petitie te starten. Het doel hiervan is om dit aan te dragen aan de Raad van bestuur als teken van onze waardering als afdeling. 

Bij deze de vraag om deze petitie te ondertekenen, zie het niet als een verplichting maar als een manier om Lex te steunen, ieder is hier vrij in. 

Geef bij het invullen van de petitie aan op welke afdeling je werkt.


Stefan Martinez Vos, Afdeling Cardio/Long    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Stefan Martinez Vos, Afdeling Cardio/Long om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...