Kermis Lierop en Someren omdat het kan!

Kermissen worden door steeds meer gemeenten verboden met als gevolg dat er geen kermissen meer kunnen plaatsvinden.

Uit onderzoek is gebleken dat kermissen met inachtneming en regelgeving van het RIVM wel kunnen plaatsvinden. Een aantal kermissen in verschillende gemeenten hebben al met succes aangetoond dat dit wel degelijk het geval is geweest! Onlangs heeft het evenement genaamd Zummerse Zomerpret plaatsgevonden in het centrum van Someren, dat zelfs 3 weekenden achter elkaar heeft geduurd met horeca en publiek. Dit alles in de buitenlucht met inachtneming en regelgeving van het RIVM.

 

 

Ik roep hierbij de Gemeente Someren op om de kermis ook een kans te geven, zodat deze wel kan plaatsvinden. Kermisexploitanten zijn professionele en vakkundige mensen, die als geen ander weten hoe een kermis goed en veilig te kunnen organiseren.

Ook een alternatieve locatie behoort hierbij tot de mogelijkheden. Waar een wil is daar is altijd een weg en die wil is er wel degelijk!

De kermisexploitanten willen graag naar Lierop en Someren komen. Laat deze hardwerkende ondernemers niet in de kou staan, maar verwelkom ze met een warm onthaal, zodat zij de inwoners van Lierop en Someren weer kunnen vermaken met mooie attracties, vermaak en entertainment.

Ik steun en onderteken deze petitie.

U ook ?


Dank u wel !156309729879699_146464466_12801.jpg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Chris. toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...