Ik wil een hek rond het water bij het stadsstrand in Veenendaal!

  1. Beste mensen, 

 

Wilt u ook dat er een hek/ afzetting komt langs de stadsgracht bij het stadstrand?  teken dan nu deze petitie! 

Samen gaan we voor veilig!

 

Bent u ook zo blij met het stadspark in veenendaal?  Een plek om te ontspannen,  om een terrasje te pakken,  een ijsje te eten en waar onze kinderen veilig kunnen spelen? 

Behalve dat het water daar levensgevaarlijk is!  Er is aan de kant van het strand geen afzetting,  geen hek. Er zitten vissen in de gracht. Leuk om te zien,  maar het trekt ook kinderen aan die even over het randje kijken. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en zien het gevaar niet. 

Maar wij zien dit gevaar wel!

Met deze petitie willen we de aandacht vragen bij de gemeente voor dit veiligheidsprobleem. We willen dat er een hek geplaatst wordt zodat onze kinderen niet in het water kunnen belanden,  met alle gevolgen van dien. 

Stuur deze petitie door aan familie, vrienden en kennissen. 

Vraag svp ook om te tekenen op school, bij sportclubs of de lokale ondernemers in Veenendaal. 

Bedankt voor uw steun! 

 

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Mariska Saarloos toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...