Ik heb te maken (gehad) met een complexe scheiding met huiselijk geweld

De Tweede Kamer bespreekt op 3 april het onderwerp 'complexe scheidingen'. Huiselijk geweld herkennen en erkennen bij complexe scheidingen kan bijdragen aan veiligheid, voor ouders en kinderen. Teken deze petitie daarom vandaag nog als jij te maken hebt (gehad) met een complexe scheiding met huiselijk geweld.

Huiselijk geweld omvat psychisch, emotioneel en/of fysiek geweld: o.a. structureel kleineren, negeren, vals beschuldigen, stalken, controleren, dwang, jouw waarheid/mening ontkennen, liegen en verdraaien van feiten, basisbehoeften ontkennen en ontnemen, isolatie van familie en vrienden, onderdrukken, het inzetten van kinderen tegen hun ouder(s), parentificatie.

Ik wil dat de Tweede Kamer huiselijk geweld bij complexe scheidingen serieus neemt en zich meer inzet voor veiligheid voor ouders en kinderen.


Ilse Westerhoff ~ Praktijk Ilse Healing    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Ilse Westerhoff ~ Praktijk Ilse Healing om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...