Houd de Alkeburcht open

Wij constateren

dat een gemeenschapscentrum zoals de Alkeburcht een onmisbare functie vervult. Er komen wekelijks honderden mensen, veel verenigingen hebben er hun activiteiten en sluiting zou de hele gemeenschap duperen. Bezuinigen op maatschappelijk vastgoed, maar wél in activiteiten willen investeren kan niet: die twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Er zijn plekken nodig voor opslag, waar je samen kunt komen, kunt oefenen, kunt optreden, etc. 

 

en verzoeken

het gemeentebestuur te zoeken naar een oplossing, in plaats van een nieuw probleem te creëren door de Alkeburcht te sluiten zonder dat er een alternatief is (renovatie, nieuwbouw, alternatieve locatie). Een gemeenschapscentrum is net als een zwembad, bibliotheek of een sporthal iets wat we als gemeenschap gezamenlijk moeten dragen.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Kirsten Verdel om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...