Houd Andy op school !

Op maandag 22 mei 2017 hebben wij (leerlingen van o.a. De dansopleiding) vernomen dat het contract van Andy Huber niet verlengd zal worden. 

Wij zijn hier vreselijk van ontdaan. 

Wij zijn er van overtuigd dat Andy er een grotendeels voor zorgt dat wij, leerlingen van de dansopleiding ons niet alleen veilig maar ook begrepen voelen. Wij kunnen altijd bij hem terecht. Hij is de enige leraar op de dansopleiding die dezelfde visie als de meeste leerlingen hier heeft. 

En behalve dat allemaal. Hij doet zo zijn best om behalve als persoon ook als leraar te groeien. Andy volgt een opleiding buiten zijn werk om. Alleen zodat hij nog beter in zijn werk kan worden. 

En behalve dat hij een te gekke locker is, is hij ook een te gekke theorie docent. Hij maakt leren leuk. Wij leerlingen hebben hem hier op school nodig. 

 

Help jij ons om Andy op school te houden? 

Teken dan deze petitie. 

 

Namens de (oud) leerlingen van de Dansopleiding


leerlingen de dansopleiding    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik leerlingen de dansopleiding om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...