Hou Mollem rustig: geen padel!

Wie in Mollem woont weet waarom!
Een rustig dorpje waar de mensen nog hartelijk aan mekaar vragen: 'Hoe gaat het?'.

VW Mollem was op zondag een trefpunt voor de Mollemnaar. Over 'de voetbal' werd gesproken... 
Tijden veranderen... en zo ook ons dorp. Het voetbal werd commercieel, het Mollemse verenigingsleven moet gigantisch hoge prijzen betalen om de activiteiten te kunnen uitvoeren. Op de velden van Mollem spelen niet enkel meer de ploegen van Mollem, maar ver daarbuiten. Het recreatieve aspect maakte plaats voor het commerciële aspect.
De buurtbewoners rondom de pleinen kregen te maken met een geheel andere cultuur in de leefomgeving. "Het werd nooit meer stil!"

Eind juli merkten we het officieel bericht op van een bekendmaking van uitbreiding van De Kareel. De eigenaar maakt achter de 'veel te kleine parking', die nu al voor de bezoekers niet toereikend is, plaats voor 6 padelterreinen. 

Padelterreinen schieten gelijk paddestoelen uit de grond. Een leuke sport... maar oh wee, de overlast die het met zich meebrengt. 

Rondom de recreatiezone liggen er meerdere woonwijken, zelfs vlak naast de padelterreinen liggen er weides met paarden van geweldige paardenliefhebbers. 

Alleen al de geluidsoverlast van het getokkel van padel, oftewel de chronische geluidsoverlast, heeft rechtstreeks invloed op de volks- en dierengezondheid. Voortdurende geluidsoverlast brengt het lichaam onbewust in een chronische stresstoestand. 

Hou jij ook van de rust, van de natuur en de vriendschap in Mollem, teken dan deze petitie om bezwaar in te dienen dat de padelpleinen geen toestemming krijgen.

 

 


Katleen Podoor, Feestcomité Landbeek-Kouter    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Katleen Podoor, Feestcomité Landbeek-Kouter om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...