Holidaydogs heeft uw hulp nodig!

holidaydogs.jpg

Carel en Yvonne willen heel graag honden een joepie tijd kunnen blijven bezorgen. 

Momenteel hebben zij de beschikking over een mooie ruimte in het oude Conimex gebouw in Baarn, en hebben ze deze ruimtes omgetoverd naar een heus hondenparadijsje. Zij vangen alle honden met veel zorg en liefde op. Deze opvang is dusdanig ingericht, dat alle honden die bij hen komen, meelopen in de roedel onder leiding van Carel die tevens hun roedelleider is. Met deze formule hebben zij bewezen de afgelopen jaren dat wanneer honden in de opvang met orde, discipline, harmonie en rust worden begeleid niet in kennels hoeven te zitten, maar net zoals thuis vrij rond kunnen lopen en bovendien veel persoonlijke aandacht krijgen. 

Onlangs hebben zij bezoek gekregen van de Gemeente Baarn die hen mededeelde dat het huidige bestemmingsplan van het gebouw niet toereikend is voor deze opvang en dat ze moeten verhuizen. 

Met deze petitie hopen wij dat wij de Gemeente Baarn met ons wil gaan meedenken naar een oplossing in plaats van alleen handhavend op te treden. Wanneer het bestemmingsplan -al dan niet tijdelijk- wordt aangepast dan moeten Carel en Yvon tot hun grote verdriet na 14 jaar stoppen. Zij willen heel graag de tijd krijgen en uiteraard medewerking van de Gemeente Baarn, om op zoek te gaan naar een geschikt onderkomen, waar zij hun passie kunnen voortzetten om alle honden in de opvang een joepie tijd te mogen blijven bezorgen. 

Waardeert u de dienstverlening van Holidaydogs en wilt u net zo graag als wij dat Holidaydogs kan blijven voortbestaan, teken dan deze petitie! Doorsturen stellen zij ook erg op prijs, alle handtekeningen zijn welkom. 

Namens Carel en Yvon van de Voorde alvast veel dank voor de genomen moeite!

Simone 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Holidaydogs toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...