OOSTBLOKKERS MOETEN DEZELFDE REGELS KRIJGEN ALS ONZE CHAUFFEURS!!!!! EN HET VIADUCT OP DE A4 ROELOF ARENDSVEEN MOET BETER ZICHTBAAR WORDEN!!!!!

IMG_3742.JPGNa het zoveelste ongeluk op de A4 roelof arendsveen vind ik als vrouw van het zwaargewonde vrachtwagenchauffeur op 2-3-2018 dat er iets aangedaan moet worden. 

Ook vind ik dat Den Haag eens strenger moet worden op de "buitenlandse chauffeurs" Nee ik discrimineer niet. Maar waarom moeten de chauffeurs in Nederland allerlei codes halen en elke 5 jaar bijscholen? En de "buitenlandse" chauffeurs mogen maar "zo" hier rijden. Hoe vaak is het niet op de media of het nieuws te zien de laatste tijd!!!!!! 

Mijn man heeft voor zijn leven moeten knokken. Thank god is die er nog. Maar het word een revalidatie van 1-2 jaar. En de Roemeen???? Liep smiddags om 14.00 weer buiten!!!

Mijn man kan het gelukkig nog navertellen. Maar ben bang als er niks aan word gedaan,dat de volgende chauffeur of het nou een vrachtwagenchauffeur/ster, of in een personenauto het NIET kan navertellen. 

Heb ook al SBS6 Hart van Nederland benaderd. WANT DIT MOET STOPPEN!!!!!!

Ben zelf moeder, dochter, zus en vrouw van....... 

HET ZOU JOU GELIEFDE MAAR ZIJN!!!!!

DUS TEKEN EN DEEL

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Sarina Langeveld-Kroes om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...