Het kabinet moet opstappen na falend corona beleid en opzeggen mensenrechten en democratie.

Wij , Nederlanders , ondertekenen deze petitie omdat wij vinden dat het volledige kabinet per direct zou moeten opstappen. Dit kabinet heeft , bewust of onbewust , de gehele coronacrisis foutief behandeld. Zij hebben geluisterd naar de verkeerde partijen en hebben bewust of onbewust de economie schade toegebracht welke iedere burger zal gaan taken. Dit kabinet heeft een mens-onterende situatie gecreëerd waarbij mensen , tegen hun vrije wil in , binnenshuis zijn geplaatst en gehouden. Dit kabinet heeft bewust het demonstreren tegen de staat , wat een grondrecht is in Nederland , verboden. Daar het volk dit verbod niet accepteerde heeft het kabinet besloten om de aanwezige met geweld uiteen te drijven in plaats van het volk te beschermen. Wij eisen het opstappen van de volledige politieke leiding.


E.Kippersluis/ volkstribunaal2020    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik E.Kippersluis/ volkstribunaal2020 toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...