Handtekeningenactie Calisthenicspark Westvoorne

Wil jij ook een nieuw sportpark in de gemeente Westvoorne, in de vorm van een calisthenicspark? Teken dan onze handtekeningenactie!ūüí™

Voorwaarde handtekeningenactie: persoon woont in de gemeente Westvoorne en de persoon is 16 jaar of ouder.

 

Doel

Het doel van deze handtekeningenactie is het realiseren van een calisthenicspark in de gemeente Westvoorne. Hier hebben we jullie hulp bij nodig! Met genoeg handtekeningen kunnen we de
gemeente laten zien dat er veel enthousiasme is voor een calisthenicspark (sportpark) in
Westvoorne.

 

Wat is een calisthenicspark?

 

Met calisthenics train je met je eigen lichaamsgewicht, d.m.v. het optrekken, duwen en dragen van je eigen lichaam. Hier komen geen halters en gewichten bij kijken. Met deze vorm van trainen en door oefeningen te combineren kun je uiteindelijk iedere spiergroep aanspreken. Wanneer je op YouTube gaat zoeken kom je er al gauw achter dat het bijna lijkt alsof mensen aan het turnen zijn.

 

Voordelen calisthenics

· Sporten in de buitenlucht

· Goedkoop
Buitensporten is natuurlijk gratis

· Kracht, coordinatie en lenigheid
Calisthenics is een goede vorm van trainen om fit te worden en/of te blijven. Je traint niet alleen kracht, maar omdat iedere oefening een samengestelde oefening is, gaat de coördinatie van je lichaam er ook flink op vooruit.

· Aantrekkelijkheid van de gemeente t.o.v. jongeren

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Jeroen Smit toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...