Handen af van onze ouderen

Pikken we het dat het kabinet met hun bezuinigingen de ouderen nu op de zwakste plek treffen ?

 

Gedwongen verhuizingen omdat door bezuiniging de verzorgingshuizen dicht moeten. Ouderen van hoge leeftijd moeten verhuizen daar door. Mensen die al geruime tijd bij elkaar wonen en vriendschap hebben gesloten worden uit elkaar gerukt.

Dieptriest dat deze mensen dat nu nog moeten onder gaan. Er zijn ouderen bij die nog in hun laatste levensjaren een nieuwe partner hebben gevonden in het bejaardentehuis en die nu waarschijnlijk kwijt raken omdat ze op verschillende afdelingen zitten. Bij verhuizing worden ze in verschillende tehuizen geplaatst.

Dit kabinet is het meest asociale kabinet sinds jaren.

 

We moeten dit niet langer accepteren.

 

Dus teken deze petitie en laten we onze protest kenbaar maken.

 

 

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Nienke van Olderen om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )