Geen zonnepark Niekerk, Oldekerk Faan.

Zoals jullie als inwoners van Niekerk, Oldekerk en Faan wellicht al hebben vernomen, zijn er heuse plannen in de maak voor het realiseren van een zonnepark wat direct grenst aan onze prachtige dorpen.

Nauwelijks bekomen van de natuurramp/verpaupering op slechts 5 auto minuten van ons verwijderd grenzend aan de snelweg t.h.v. Leek, is het nu ook het doel dat ons prachtige dorpsaanzicht bij binnenkomst een flinke deuk op zal lopen wanneer wij niets van ons laten horen en deze "groene" geestelijken hun gang laten gaan.

Wij roepen daarom als nette belasting betalers onze gemeente op, om de betreffende aanvraag voor het zonnepark te Oldekerk, geregistreerd onder zaaknummer Z202103698, volledig af te wijzen omwille van onze omgeving die wij door willen geven aan onze komende generaties, en ons belastinggeld wat beter kan worden besteed aan mensen die deze winter nauwelijks hun kachel kunnen gebruiken vanwege de historisch hoge gasprijzen.

Als gemeente Westerkwartier begrijpt u maar al te goed dat de uitvoering van deze plannen gesubsidieerd zijn van ons geld. Ons geld, wat vervolgens tegen onze wil word besteed. Nu begrijpen wij maar al te goed dat je het nooit iedereen naar zijn/haar zin kunt maken, maar een zonnepark plaatsen van gesubsidieerd belastinggeld waar vrijwel niemand op zit te wachten in de aangrenzende dorpen is niet alleen onfatsoenlijk, maar tegelijkertijd ook nog eens brutaal omdat u daarmee nadrukkelijk laat blijken lak te hebben aan uw burger.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik P de Vries. om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...