Geen evenemententerrein aan de Halseweg 36 te Zelhem

Verlaten-festivalterrein.jpg 

Stichting Noabers Bronckhorst heeft bij de gemeente Bronckhorst een vergunning aangevraagd voor het vestigen van evenemententerrein 'Milano' aan de Halseweg 36 te Zelhem.

Wij vragen u onze petitie tégen deze plannen te ondertekenen, omdat een evenemententerrein in het buitengebied - grenzend aan het dorp - leidt tot:

  1. Inbreuk en aantasting van het woon- en leefgenot van direct en niet-direct aanwonenden in de directe omgeving van de Halseweg, maar zeker ook in het dorp Zelhem;

  2. Ernstige verkeers- en geluidsoverlast gedurende minimaal 4 aaneengesloten perioden, die naar alle verwachting in de zomer zullen plaatsvinden.
    Het betreft hier niet alleen 4 ééndaagse evenementen, maar ook ruimte voor een week opbouw én na afloop een week afbouw per evenement.

  3. Aantasting en vervuiling van het natuurlijke, landelijk-agrarische karakter van de wijde omgeving.

  4. Geen enkele economische meerwaarde voor de Zelhemse middenstand.

En daarom willen wij dat de Gemeente Bronckhorst hier geen vergunning voor afgeeft.

Wilt u meer informatie? Of wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?
Ga naar onze website: www.teh36.nl

Let op:

Als u de petitie heeft getekend en verzonden, ontvangt u nog een email (mogelijk in uw map 'ongewenste mail) met daarin een bevestigingslink, waar u op moet klikken om uw inzending geldig te maken!


Stichting Tegen Evenemententerrein Halseweg 36 (TEH36)    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Stichting Tegen Evenemententerrein Halseweg 36 (TEH36) toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...