GEEN SLUITING VOOR DE HORECA

 1. Dit is onze passie, ons levenswerk iets waar we dagelijks mee bezig zijn.
 2. Personeel in de sector stopt wegens verveling en gaat opzoek naar werk in een andere sector. Hierdoor vinden wij bij de heropstart weeral moeilijk of bijna geen personeel.
 3. Studenten in de sector zijn tijdelijk werkloos en genoodzaakt iets anders van inkomsten te gaan zoeken, als ze deze vinden in coronatijden
 4. Leercontracten in deze sector zullen weeral stopgezet worden. 
 5. Sluiting van deze sector zou financieel een zware dobber zijn en kan tot een definitieve sluiting leiden. 
 6. Een sluiting zou betekenen dat wij weeral maanden zullen moeten sluiten. Hierbij zullen wij in een zwart gat vallen waar er nooit een einde aan lijkt te komen. 
 7. Steun ons alsjeblieft en teken deze petitie, hieronder enige oplossingen ipv een sluiting

 

 • Er kunnen tal van oplossingen gebruikt worden om ons te beschermen tegen het verspreiden van het virus.
 • Er zijn voldoende mondmaskers. 
 • Er is voldoende ontsmettingsmiddel.
 • Er is een covid safe ticket dat ons kan waarschuwen en rood kleurt waarbij de persoon in kwestie in verplichte quarantaine moet. De verplichte quarantaine kan opgelegd worden door een positieve test, een terugreis van een rode zone, ...  (Het covid safe ticket zou wel geen mensen mogen uitsluiten wegens niet gevacineerd.)
 • Er zijn antigeentesten en moeten niet in een labo worden geanalyseerd. Ze kunnen meteen uitgevoerd en afgelezen worden, waardoor het resultaat snel (meestal na 15 minuten) beschikbaar is.
 • Er zijn PCR-testen, dit is de meest betrouwbare test. Hierbij moet je wachten op het resultaat tot de testafname naar een labo is gestuurd en daar geanalyseerd is.
 • Meer dan 92 procent van de bevolking is gevacineerd.

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Tess Van de Cloodt om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...