Fysiek tentamen niet verantwoord

Beste medestudenten Commerciële economie,

Ik verwacht dat jullie net als ik vanavond de persconferentie hebben gezien, hierin stond wederom het advies "blijf thuis" centraal.

Echter, zijn de plannen van onze school vooralsnog om het tentamen van volgende week dinsdag op locatie af te nemen. Mijn klasgenoten en ik vinden dit een zeer onverstandige beslissing, graag wil ik weten hoe jullie hierin staan.

Wij, klas ECE2V.D staan er niet op te wachten om de mensen uit onze directe omgeving mogelijk in gevaar te brengen door met veel personen in een ruimte te zitten.

Als jullie onze mening delen verzoek ik jullie dringend om deze petitie te ondertekenen zodat de opleiding hopelijk inziet dat dit niet verantwoord is, gezondheid is het belangrijkste!

Groeten,

Guus Olde Monnikhof

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Guus Olde Monnikhof om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...