Het terug zetten van Remco Appel als jeugdtrainer

Wij:

Leden en trainers van voetbalclub s.v. Walcheren

 

Constateren:

Wij als leden zijn het niet eens met de verwijdering van Remco Appel binnen de trainers van onze voetbalclub. Wij weten wat voor goede trainer het is en hij heeft ons allemaal veel wijzer gemaakt en geholpen ons beste potentieel te bereiken. Zijn meningsverschil met het bestuur moet niet leiden tot een stopzetting met de samenwerking met Remco. Ik heb hem zelf gehad en weet heel goed dat we nooit meer een jeugdtrainer vinden zoals hem. Ik spreek voor vele als ik zeg dat hij dit niet verdiend. Ook trainers maken wel is fouten en zo moet daar van geleerd worden. Maar dat onnenigheid zo wordt afgestraft is echt absurd. s.v. Walcheren moet serieus blij zijn met zo´n fanatieke trainer die de motivatie heeft om van ieder kind een betere voetballer te maken. Hij heeft veel voor voetbal over en zo ook erg veel voor s.v. Walcheren. Hij gaat ons missen en wij gaan hem missen. DIt hoort niet zo.

 

Wij verzoeken:

Remco Appel verdiend zijn rol als trainer op Walcheren terug. Er is geen geldige reden waarom hij weg zou moeten. Hij heeft zich als hoofdtrainer misschien een paar keer zich er weinig mee bemoeid, maar ook dat zijn foutjes die hij verbeterd. Hij verdiend het om trotse trainer te zijn. Hiermee willen we laten blijken dat meer mensen hem hier willen houden dan hem weg hebben.

 


Jeugdspelers s.v. walcheren    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Jeugdspelers s.v. walcheren om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OFBetaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...