Drielse Kermis privatiseren NEE!!

Quoted post

Horeca kerkdriel

#200

2012-01-09 14:12

Beste mensen, zoals jullie allemaal inmiddels al hebben vernomen heeft onze gemeente het idee om de Drielse kermis te privatiseren , dat heel veel mensen hier tegen zijn blijkt wel inmiddels uit de vele spontane reacties op fb, hier op het forum en de regionale kranten . Een hele belangrijke mededeling hierover is wel de volgende, op verzoek van de VVD is er een initiatief raadsvoorstel Ingediend . Deze vergadering gaat plaats vinden op donderdagavond 26 januari op het gemeente huis. Dit is een openbare vergadering, dus is iedereen van harte welkom om zijn stem te laten horen, wij hopen uiteraard op veel kermis supporters. Ps deel deze link met zoveel mogelijk mensen om er zeker van te zijn dat we sterk staan op 26 januari!!

Reacties

Schausteller

#209 Re:

2012-01-09 20:12:49

#200: Horeca kerkdriel -

Zal er zeker bij zijn misschien is het een idee om ook een oproep in het carrilion te plaatsen en op de drielse mert te flyeren door bijvoorbeeld alle  marktkooplieden hun klanten een flyer mee te laten geven denk wel dat ze hier aan mee werken omdat de kermis nu ook dichterbij hun alternatieve locatie komt.

 

Maar laten we wel met zijn allen afspreken dat we de vergadering niet verstoren en op een nette manier onze steun betuigen.

 

Zal ook een aantal kermis-exploitanten inlichten en ben er zeker van dat zij ook van de partij zullen zijn.