Van angst naar verzet / De la peur à la résistance

Quoted post


Gast

#1

2015-11-28 08:00

De man die in het Wijnegem shopping center werd neergeduwd, heeft de reactie zeer duidelijk uitgelokt. Hij gedroeg zich verdacht, droeg een rugzak en luisterde NIET naar de bevelen om zijn rugzak te tonen. Integendeel riep hij iets in de aard van 'bom'. Men heeft hier zeer correct en kordaat gehandeld. Ik was er zelf bij en heb met mijn ogen gezien wat er gebeurd was. Dus stop met die zever. De veiligheidsdiensten zijn er om ons te helpen. Het enige waarvoor we in opstand moeten komen, is dat onze Westerse cultuur overeind blijft en dat de overheid nu eens eindelijk definitief de grenzen sluit.

Tot slot: de man die geduwd werd in het Wijnegem shopping centre is lid van Movement X. Deze groepering staat onder leiding van de Libanese terrorist Abou Jahjah, die indertijd verantwoordelijk was voor de straatrellen in Antwerpen. Deze man heeft als doel de Belgische staat omver te werpen, chaos te creëren en iedereen de islam op te leggen. Hij mag ook het Verenigd Koninkrijk niet binnen wegens staatsgevaarlijk.

Het moge duidelijk zijn dat ik deze terroristisch geïnspireerde petitie niet teken.

Reacties


Gast

#6 Re:

2015-11-28 16:46:18

#1: -  inderdaad, volledig mee akkoord met uw stelling! PEGIDA!

 


Gast

#14 Re:

2015-11-28 19:48:53

#1: -  

 Bahaha, abu Jahjah een terrorist? Goed zot gij! T punt is dat gans die terrorisme dreiging misbruikt wordt om ons van alles de strot door te duwen, moest het ocad en de staatsveiligheid hun werk goed gedaan hebben, dan was dit allemaal niet nodig geweest. Machtsvertoon om foute te verdoezelen is niet de oplossing imo. 


Gast

#23 Re:

2015-11-29 10:20:40

#1: -  

 nee, JAJAH was juist een bemiddelaar in de rellen!! dus stop zelf met onwaarheden! Er is nu teveel paniek: gelukkig gaat de klimaat betoging door in BRUGGE, maar niet in Oostende..enz.. dus er is heel wat verwarring, Kerstmarkten mogen doorgaan maar sociale zaken niet?? Als het allemaal terroristen als Jahjah waren, was het nu al wereldvrede!


Gast

#29 Re: Jahjah is geen terrorist

2015-11-29 15:12:23

#1: -   maar heeft overigens niks te maken met deze petitie.  Wat wordt er bedoeld met verdacht gehandeld : heeft dat ook iets te maken met huidskleur en afkomst ? In Brussel wordt men rapper aangesproken door de politie wanneer iemand zijn grootouders Marokkanen of Turken waren. En terrorisme is een echte doodddoener. Eigenlijk is er een verschrikkelijke aanslag gebeurd in Parijs, op 500 km van Wijnegem. Is dat een reden om hier overal gemaskerde militairen met oorlogswapens te doen patrouilleren ? Of is er een andere reden ? Daarover gaat deze petitie.