vluchtelingen ook welkom in Delft

Quoted post

De ware Delftenaar

#41 Re: Re:

2015-10-23 02:25

#26: MacDekker - Re:  

De discussie moet op elk front gevoerd worden, ook waar het ongemakkelijk is.

Een autochtoon volk hoeft zichzelf en zijn 'LeitKultur' niet op te heffen om een "FremdKultur' binnen te laten.

 

Dat is niet rechts, dat is volks. Ook van oorsprong veel linkse kiezers hebben veel moeite met deze bizarre invasie van de islam. Kom in verzet!

Reacties


Gast

#47 Re: Re: Re:

2015-10-23 12:42:38

#41: De ware Delftenaar - Re: Re:  

 Waar heb je het over? Het gaat hier over asielzoekers, niet een invasie van de islam. Als je al aan een discussie wilt deelnemen (nee, je wilt anderen jouw mening opdringen), dan zul je je om te beginnen eens moeten houden aan het onderwerp van discussie. En dat doe jij niet. Jij draait de discussie meteen een andere kant uit, namelijk de islam.

Bovendien insinueer je dat wij Nederlanders onze cultuur moeten opheffen om anderen binnen te laten. Is dat zo? Heb jij ook maar iets van jouw cultuur moeten opheffen vanwege de instroom van asielzoekers? Nee, dus. En zal dat ooit gaan gebeuren? Nee, dus. Dat mijn buurman niet oorspronkelijk van Nederland komt, verandert mijn cultuur toch niet? En dat weet jij verdomd goed, maar jij gebruikt ook nu weer dat (non-)argument om de discussie een andere wending te geven.

Praat niet schijnheilig over "een discussie die op elk front gevoerd moet worden", als jij zelf maar één front besproken wilt hebben. Leg ons niet jouw wil op, wij zijn heel wel in staat om voor onszelf te denken. Nooit meer een dictatuur in dit land!