Hyvers-Alliantie voor een Eerlijk & Sociaal netwerk voor iedereen

Quoted post

Zitzak

#245

2011-09-10 22:59

Ben ik hier beland tussen een stelletje gokverslaafden, of wat? Ik bedoel, het gaat hier toch over een sociaal medium en toch niet over een casino? Het gaat hier bijna alleen maar over het één of ander kansloos spel dat kennelijk niet functioneert, maar dat is toch niet het voornaamste doel van Hyves? Sorry hoor, wát een dom gejank! Hyves is er voor de sociale contacten, dus het lijkt mij vooral belangrijk dat krabbels en berichten functioneren én dat Hyves er eens werk van maakt dat het mobiel uploaden van foto's sneller gaat werken! Want dat laatste is één van de grootste ergernissen t.o.v. Facebook en m.i. de voornaamste reden dat m.n. jongeren massaal afhaken en overstappen naar de concurrent.

Reacties

De Geus

#280 Re: Het gaat niet alleen om Gamers hoor

2011-09-10 23:45:16

#245: Zitzak -

Hallo,

Je krijgt misschien de indruk dat het alleen om Gamers gaat maar dat is bepaald netr het geval.De petitie is heel wat breder en daar zullen we ons ook hard voor maken.

Ëén van de redn dat er zoveel Gamers reageren is, dat vandaag op de gamers forums de petitie is aangekondigd.
Het groepsbericht van HU en de beheerders die daar lid zijn is vanavond pas uitgegaan en sinds dat moment zijn er al weer honderden handtekeningen bij. Eerst stond er alleen iets over Gamers.
En maak je geen zorgen juist die andere punten zullen zeker aan de orde komen als Hyves niet meer om ons heen kan.

Je kan ook nog een andere conclusie trekken Gamers zijn fanatieker als de gemiddelde Hyver en zijn dus sneller bereid om op de barricaden te gaan. Als je nagaat dat HU bijna 4500 leden heeft en de aangesloten beheerders 700,000 leden vertegenwoordigen, dan zijn die op z'n zachts gezegd wat lakser.
Hoop toch dat ik iets van je ongerustheid heb weggenomen

Groetjes Angel en Wim van Hyves United Samen Sterk:       http://hyvesunited.hyves.nl/