Middelburg Geen asielzoekerscentrum op het Swerf-Rust terrein

Quoted post

Direct betrokkene

#88 Re: Re:

2014-07-16 20:38

#85: De boemerang - Re:

Kunt u niet overweg met internet? Dat verklaart uw opmerking!

Ik ben trouwens zelf het grootste bewijs, slachtoffer van diefstal geweest, 2 maal!

 

Reacties

De boemerang

#93 Re: Re: Re:

2014-07-16 20:56:22

#88: Direct betrokkene - Re: Re: Kunt u niet overweg met internet? Dat verklaart uw opmerking! Ik ben trouwens zelf het grootste bewijs, slachtoffer van diefstal van dit tuig!

Zoiets van "het staat op het internet, dus is het waar"? Zoiets? Is dat uw bewijs?

Uzelf bent geen bewijs, want ik moet nog steeds maar aannemen dat u iets zegt dat waar is. Ik heb zelf gewoond tussen maar liefst 3 (drie!) azc's op loopafstand en er is helemaal niets gebeurd in al die jaren.

Tuurlijk zullen er mensen tussen de asielzoekers zitten die niet deugen, maar die zitten er tussen uw buren ook. Die waren er ook al lang voordat de eerste asielzoeker aan onze deur klopte.

U zou zeventig jaren geleden tegen de joodse onderduikers hebben gezegd: "Eigen bevolking eerst, vol is vol"? Omdat dat toch maar diefachtig tuig was? Alle Duitsers zeiden dat immers en als ze internet hadden gehad, dan hadden ze dat ook op internet gezet. Moest dus wel waar zijn.

En wat als de Chinees ons land binnenvalt, of de Rus en u wilt vluchten? Geeft u al die landen gelijk die dan tegen u zeggen: "Kom op zeg, al dat diefachtige Hollandse tuig, vol is vol — eigen volk eerst" en deur voor uw neus dichtgooien? Maar dat is wel wat u doet.

Schaam u!