RED DE OVERMORGEN

Quoted post

k c wollewei

#13 Stijn Bohez, Pieter-Jan Van BeekRe: Re:

2013-10-06 02:06

#12: overmogen - Re:

een vaartuig op de wal

Reacties


Gast

#14 Re: Stijn Bohez, Pieter-Jan Van BeekRe: Re:

2013-10-07 13:49:47

#13: k c wollewei - Stijn Bohez, Pieter-Jan Van BeekRe: Re:

 

Aan de heer Bohez en Van Beek,

Jullie hebben er geen zin meer in, er zijn 2 bestuursleden van vzw overmorgen die er altijd zin in hebben gehad, en omdat jullie wisten dat dit niet door hun goedgekeurd zou worden hebben jullie via allerlei omwegen er voor gezorgd dat zij buiten gesloten werden en zeker niet op de hoogte waren van jullie plannen. Jullie zijn enkel uit op geld en steken liever messen in de rug van mensen die het goed menen. Denk eerst maar eens goed na over waar jullie nu eigenlijk mee bezig zijn! Is dat een voorbeeld voor de Jongeren van het jeugdhuis?

En als jullie denken dat dit het middel is om het stadsbestuur te drukken jullie zo begeerde jeugdhuisje niet te verkopen zijn jullie blind! Want als die verkoop toch zou doorgaan wens ik jullie veel succes met de kosten om de Overmorgen terug uit de koer te graven!

Blijf maar lekker in jullie eliteclubje pronken met al jullie verwezelijkingen! Maar een goeddraaiend project kelderen om centjes te kunnen overdragen van de ene vzw naar de andere? Ik denk dat jullie niet goed verstaan wat het echte doel van de vzw Overmorgen is.