blijf met je poten van de kinderbijslag af !!!!!!!

Quoted post


Gast

#48 kinderbijslag

2013-09-05 11:06

Waarom kunnen mensen nou nooit eens een mening geven zonder elkaar af te zeiken of minderwaardig naar elkaar te doen. Je bent het er mee eens of niet PUNT. Mensen die geen kinderen hebben zullen het niet begrijpen dat kinderbijslag toch fijn is te krijgen zeker omdat het al een dure tijd is. En mensen die wel kinderen hebben met een midden of laag inkomen zullen hier van balen tenslotte wordt het leven vele malen duurder gemaakt en korten ze alles in voor de mensen. Tuurlijk zul je de mensen met hoge inkomens niet horen die kunnen dit allemaal wel missen. Kinderbijslag is een extra'tje en dat is heel fijn als je je kind in deze tijd nog alles wil geven en wil zorgen dat hij of zij er leuk en verzorgd bij loopt. Dus ik ben er ook tegen dat dit weer verlaagd wordt of zelfs op den duur verdwijnt.

Reacties

GAST

#50 Re: kinderbijslag

2013-09-05 11:15:54

#48: - kinderbijslag

Helaas een waar woord wat je zegt.

Voor sommige mensen is het niet te begrijpen dat alleenstaande ouders de eindjes aan elkaar kunnen knopen door de kinderbijslag. En daardoor in staat zijn hun kinderen iets extra's te kunnen geven wat anders niet kan.

Als men op deze manier doorgaat, blijft er niks meer over van wat onze grootouders en overgrootouders op gebouwd hebben.

En 1 kind per gezin? Dat is onzin, we komen juist mensen tekort! Er word toch constant gesproken over de vergrijzing?? Wie gaat die lege plekken opvullen? Dat zouden onze kinderen moeten zijn, maar men heeft geen grote gezinnen meer tegenwoordig. Omdat sommige van ons er bewust voor kiezen er minder te nemen, maar ze meer te kunnen geven.