Zeg NEE tegen kabinet Rutte 2!!!

Scarlatti

/ #19

2012-11-29 18:34

Deel deze petitie en onderteken hem en laten we dit 'kabinet' asap naar 'huis' sturen!

Het is toch volkomen onmogelijk ons VOLK en ons LAND te laten vertegenwoordigen door een dèrgelijke onbetrouwbare, leugenachtige 'MP'!

Dan nog eens daarbij het hele verdere incompetente kabinet van ex-activisten en ex-criminelen en feestvierende nivellisten zoals o.a. die spekzwijnman, die ook die gruwelijke en ook niet voor niets WERKELOZE melkert terug in het pluche, lees ook de vrinden banen molen, weer tilt.

Die 2 partijen waarin leugens, bedrog en zielige gevoelens van rancune en jaloezie t.o.v. hard werkenden een enorme rol spelen maar ondertussen spelen zij elkaar hoge premies toe, delen ONS geld uit aan de islamieten en de beroepswerkelozen en al die andere afhankelijken vd partij vd allochtonen bende.

Zie hoe wij uitgeleverd worden aan die verwerpelijke eu, die ems en zeker niet als laatste aan de islamisering van ons LAND! U kunt op tv zien wat u, ons, te wachten staat wat wij nu zien dat aan ànderen aangedaan wordt, christenen, joden, atheïsten en ook hun 'mede-moslims'

Mensen kom in opstand en help dit 'kabinet' naar huis sturen zodat Geert Wilders met de PVV, alsnog ons land kan redden van al deze heilloze ellende en de uiteindelijke ondergang van ONS als Autochtoon VOLK!