Wij willen een Referendum over Bestuurlijk Nederland en BANKEN


Gast

/ #98

2012-05-28 11:20

het is dwaas om je ogen te sluiten, je kop in het zand te steken en onverschillig te blijven. De media verslaan het nieuws niet, ze fabricéren nieuws. Niets is wat het lijkt. Er wordt zoveel verzwegen; voor diegenen die zelf al lang niet meer kunnen nadenken (kikker in pan water op het vuur) nog maar een paar ontluisterende bronnen bijeen gezocht.
Onze geschiedenisboekjes zijn foute propaganda. In die geschiedenis ligt het inzicht besloten van het huidige roofkapitalisme. Van VOC, via BofE (Bank of England), naar FED, CFR (Council Foreign Relations), New Deal (incl. blueprint EU!) e.d. => VN, IMF, WTO, Codex, GFSA, GATT, TRIPS, e.d.. => ESM heeft die handtekening, afgeleverd door IMF ('Ma' Lagarde), de opper-clown. http://pecangroup.org/new-world-order/council-o...
Dáágs voordat de Kamer erover zou besluiten brengen de Journaals het pas! Dat bewijst de rol van de media hierin (voor hen die het niet allang hebben gezien, en nog wakker moe(s)ten worden.

Dat wordt wel tijd. De dijken van de democratie zijn doorgebroken. Echte Nederlanders aarzelen dan geen moment en doen meteen (eendrachtig) wat nodig is. Zijn er nog wel echte Nederlanders? ipv. de landverraders onder ons.
Kijk hier wat onze geschiedenisboekjes verzwijgen. (bevat enkele schokkende passages)
http://www.youtube.com/watch?v=x-CrNlilZho
http://dprogram.net/2009/02/16/film-endgame-blu...
Democratie is niet vrijblijvend. Vergt continue onderhoud en participatie - en verdediging tegen aanvallen en subversieve elementen. Onze democratie is totaal uitgehold door de roofbaronnen van het roofkapitalisme. Ze plunderen de planeet, de Trillion Dollar Club wordt de vrije hand gegeven. Dezelfde mensen? die de crisis hebben GEFABRICEERD storten zich nu op agro-food.
http://dprogram.net/2012/05/16/un-world-bank-st...
http://iatp.typepad.com/thinkforward/2010/09/sp...
http://www.infowars.com/bill-gates-monsanto-and...
Harpers Magazine 2010 'How Wall street straved millions'
http://www.bibliotecapleyades.net/archivos_pdf/...
http://businessnews.com.ng/2011/10/31/meet-the-...
http://foodfreedom.wordpress.com/2011/09/14/wwf...


Docters v. Leeuwen zei dat zo: vrij geciteerd: 'als ik nog over de AIVD ging zou ik tegen mij mensen zeggen 'duik daar in en spit uit wat daar (in de financiele sector) aan de hand is'
http://www.vn.nl/Standaard-Media-Pagina/Er-is-h...

zie ook:
http://www.dereaguurder.nl/2012/04/het-kwaad-ac...
http://dprogram.net/2011/07/29/imf-and-cfr-insi...
http://adbroere.nl/web/nl/columns/zeven-fatale-...
http://www.nationofchange.org/globalization-hol...

Lees meer: http://www.nujij.nl/politiek/de-samenwerking-tussen-bankiers-en-politici.17229793.lynkx#ixzz1w9KP0Gbr