Wij willen een Referendum over Bestuurlijk Nederland en BANKEN


Gast

/ #42 frieshdagblad mail.

2012-04-19 12:35

Geachte redactie Frieshdagblad.

Wij weten dat navolgende gevoelig ligt.
Het kunnen houden van een referendum is een machtig democratisch middel voor de burger zijn ongenoegen kenbaar te maken.

Om aan het aantal benodigde handtekeningen te kunnen komen is er uit gegaan van een vrije pers. (de media) die dit nieuws normaliter verspreid.
Zonder enige aandacht van de media is het benodigde aantal gewoon niet te verwezelijken. (zou het slechts een illusie zijn) t.w het recht op.

Wij vragen U beleefd ( de eenvoud) van de petitie ( en het vragen om (lees) recht) op onderzoek naar de belonningen bij de semi(overheid) en de bonuscultuur. Banken en cooperaties.
Link te beoordelen op rechtvaardigheid en redelijk en billijkheid. Verder het redelijkrechtsvermoeden hierover als burger te worden geinformeerd.

Petitie:
http://www.petities24.com/wij_willen_een_referendum_over_bestuurlijk_nederland_en_banken

We begrijpen dat het Bestuur (en) ders deze petitie en een eventueel te houden referendum niet op prijs zullen stellen. Zoals de meeste burgers hun aanstellingen en schandalige salarissen bonussen en beslissingen niet op prijs stellen. Maar Burgers daar zonder een Referendum machteloos tegen zijn. Wij zullen u niet vermoeien met voorbeelden die zijn er immers iedere dag.

Wij vragen U beleefd om de burger (en u zelf) een eerlijke kans te geven en de democratie een kans te geven de burger te laten weten dat dit een mogelijkheid is, de huidige beloningen c.q verantwoordelijkheden beslissingen van deze bestuurders onder enige druk te zetten en hier vragen bij te stellen.( zijn oordeel te kunnen geven)
Zo als u weet is er geen enkel persoonlijk gewin bij de petitie bijkomstig. Geen partijbelang gewoon burgers links en rechts. ( zie huidige handtekeningen)

Zover alleen maar tegen werking gekregen van de Media ( telegraaf ) ( ad) nujij.nl Nog geen twee dagen bezig.

Namens de bezorgde burgers van Nederland met aan u de vraag hun recht ( tot een Referendum) houden aan te geven /daarmee te kunnen opeisen dan wel over te informeren.
Bijvoorbaat 100.000 x dank.

M.b.t de tegenwerking zover wordt ook deze tekst geplaatst in de petitie. Zo dat achteraf tijdens het verzamelen van de handtekeningen aan toonbaar is dat de media het kon weten en het verzoek tot informeren is gedaan.