Wij willen een Referendum over Bestuurlijk Nederland en BANKEN


Gast

/ #27

2012-04-18 15:17

Dit financieel systeem, gebaseerd op piramidespel waarbij geld wordt gedrukt uit t niets en wel rente wordt gevraagd welke niet gedrukt wordt is aan t eind van z'n levenscyclus !

En het echte probleem maar niet aanpakken.. namelijk de irreele infantiele , op piramidespel gebaseerde, fiatgeld printend en nog rente durven vragend , gebakken lucht beurzen , samenleving ondermijnend, burgerrechten uithollend, niets aan de reele economie toevoegend, geld uit de ECHTE economie afromende bancocratie die deze EU iov USA en FED stalinistische geloof genaamd Eurozone !

'The Economy' van tegenwoordig is .. de IRREELE economie en wel te verstaan gebaseerd op banken en beurzen waar NL slechts 742 Multinationals (maal gemiddeld pak m beet 1000 werknemers per NV in Nederland , dus minder dan 1miljoen werknemers ) zijn gevestigd terwijl er in NL 440.000 BV's zijn en 700.000 eenmanszaken... die tezaam zeker meer dan 3MILJOEN mensen van werk verschaffen en waarbij de eigenaar de werknemers WEL bij naam kent , en zijn beroep WEL met PASSIE uitvoert , die het BEST VOOR HEEFT met zijn werknemers en bedrijf...op LANGE termijn !

30 miljard in totaal voor ABN , tig x meer miljarden via EFSF .... en er komt natuurlijk nog meer om banken te redden in Europa...... En dat allemaal van FIAT-gelden ... Nog snel stiekum een handtekening zetten onder t ESM wurgcontract en we leven helemaal in een bancocratie ! Stakingsrecht wordt aangepakt, want het gaat niet om mensenrechten maar om economische rechten.. GoldmanSachs personen, die nota bene zelf valse papieren hebben aangedragen voor toetreding Eurozone, worden zomaar neergezet als premier, ongekozen en doen alle staatsbedrijven in de uitverkoop.. we weten wat privatiseren in de praktijk betekend..Bonussen , divident dus dat geld wordt uit de economie afgeroomd en de service wordt duurder, slechter en de burger heeft t nakijken..

Bij zorgen over bijv de ZORG heeft men NOOIT de geldpers aangezet.. oma in t verzorgingshuis kan makkelijk met 1x per week een douche... Een depri figuur na overlijden naasten en geen werk mag thuis kniezen en mogen zich ontwikkelen tot een doorgedraaide Alphen schutter omdat men de psychische zorg moeten wegbezuinigen.. (dan komt er een 'neutrale' doofpot commissie die eea gaat onderzoeken en verantwoordelijken vrij pleit )

Maar de banken????? Oh, hier heb je mijn portomonnaie , oh gebakken lucht bedrijf die iedereen opligt... Jij bent veel meer waard dan oma en een depri persoon!

Losers in de politiek!